Gezondheidscentrum BaLaDe

Omdat gezondheid niet vanzelfsprekend is
Welkom bij Gezondheidscentrum BaLaDe

Gezondheidscentrum BaLaDe zorgt voor de juiste zorg door de juiste zorgverlener(s). Door nauwe samenwerking tussen eerstelijns zorgpartijen wordt snel en efficiënt hulp geboden. Gezondheidscentrum BaLaDe biedt zorg voor de korte en lange termijn, voor heel Waalwijk en omgeving.

Het doel is het stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling van wijkgestuurde, geïntegreerde eerstelijnszorg. De samenwerking tussen alle zorgverleners is daarvoor het uitgangspunt. Met als resultaat:

Niet meer doorgestuurd worden van het kastje naar de muur?

Bezoek dan een zorgverlener in ons Gezondheidscentrum.

Waar vindt u ons?

U vindt het gezondheidscentrum in de multifunctionele accommodatie BaLaDe in Waalwijk-Oost. BaLaDe dankt haar naam aan de beginletters van de wijken Baardwijk / Laageinde / De Hoef in Waalwijk.

In BaLaDe vinden kruisbestuivingen tussen wonen, welzijn, zorg, onderwijs en kinderopvang plaats. Het gebouw is een ontmoetingsplek voor (wijk)bewoners onderling, bewoners en organisaties.

Het Gezondheidscentrum bevindt zich op de eerste verdieping van BaLaDe en is zowel via de Hoofdingang van BaLaDe als via de zij-ingangen te bereiken.

Als u in de Centrale hal van het gebouw staat kunt u zowel met de trap als met de lift naar de eerste verdieping.


U kunt het gebouw zowel via de hoofdingang als de zij-ingang betreden. De hoofdingang bevindt zich aan De Jonghestraat.

Bij binnenkomst treft u de receptie. Mocht u twijfelen waarheen te gaan, dan kunt u deze mensen vragen waar u heen moet.

Als u in de Centrale hal staat kunt u zien waar Gezondheidscentrum BaLaDe is. U kunt zowel met de trap als de lift naar boven.

Op de bovenverdieping volgt u de juiste borden naar het gezondheidscentrum waarbij u uiteindelijk in de wachtkamer uitkomt.

U hoeft zich niet te melden. U kunt gewoon plaats nemen in de wachtkamer. Uw zorgverlener komt u vanzelf halen in de wachtkamer.

19
Diensten
Gezondheidscentrum BaLaDe biedt u vele medische diensten kort bij huis
30
Zorgverleners
Gezondheidscentrum BaLaDe biedt u keuze uit een groot aantal verschillende zorgverleners
12
Praktijkruimtes
Gezondheidscentrum BaLaDe beschikt over eigen praktijkruimtes met een multifunctioneel gebruik

Bent u zorgverlener?

Wordt u onze collega?