Contact

De plaats om weer gezond te worden
Hier kunt u ons vinden
themes wordpress premium
Informatie opvragen? Vul onderstaand formulier in:
Contact opnemen

Gezondheidscentrum BaLaDe heeft geen eigen gezamenlijke receptie of afsprakenbureau. U maakt uw afspraken rechtstreeks met een van de afzonderlijke deelnemende gezondheidszorgpraktijken. Heeft u een vraag aan één van onze behandelaars of wilt u met hen een afspraak maken, via de pagina "diensten" kunt u rechtstreeks doorklikken naar de site van uw zorgverlener.

Het gezondheidscentrum gevestigd binnen het gebouw BaLaDe en is bereikbaar via de hoofdingang. Eventueel kunt de weg vragen aan de receptionisten bij binnenkomst van BaLaDe. Vanuit de centrale “hoge entreehal” ziet u het gezondheidscentrum op de eerste verdieping al liggen. Via trap of lift in de centrale hal komt u op de eerste verdieping. Binnen het gebouw is vanuit de centrale receptie bewegwijzerd de “Wachtkamer Gezondheidscentrum” , waar u als cliënt opgehaald wordt met de gezondheidswerker waarmee u een afspraak gemaakt hebt.

Een praktijkruimte huren is slechts mogelijk voor gezondheidswerkers en service-verleners in de eerstelijnszorg. Heeft u interesse een ruimte huren, neem dan contact op met Casade via telefoonnummer 0800 55 22222.

Bent u zorgverlener?

Wordt u onze collega?