Samenwerking op diverse thema's

Alle behandelingen onder één dak
Samenwerking op thema's

De zorgverleners van Gezondheidscentrum BaLaDe werken op vele fronten samen. Dit is een groot voordeel voor de cliënt. Er zijn korte lijnen tussen de zorgverleners.

Gezondheidscentrum BaLaDe werkt ook nauw samen met basisschool Baardwijk en kinderopvang MIKZ. Het gezondheidscentrum biedt zorg voor de korte en lange termijn, voor heel Waalwijk en omgeving.

In het Gezondheidscentrum BaLaDe zijn verschillende zorgaanbieders aanwezig die ieder vanuit hun eigen expertise een steentje kunnen bijdragen aan het herstel van (ex)coronapatiënten. Zorg die wij aanbieden onder één dak.
Multidisciplinaire samenwerking binnen Balade. Zo werken onder andere samen: Kinderoefentherapie, orthopedagogen, ergotherapeuten, logopedisten, kinderpsychologen, psychomotorische therapeut en osteopaat, zodat uw kind de zorg krijgt die het verdient.
Intensieve samenwerking tussen huisarts - psychologische begeleiding en fysiotherapeut (Hans van der Valk). zoals begeleiding bij depressie, angstproblematiek, burn out klachten, psycho-somatische klachten, slaapproblemen
Samenwerking tussen onder andere de fysio en psycholoog. Met een multidisciplinair team bundelen wij onze krachten zodat u de zorg krijgt die u verdient.
2x per jaar organiseert de praktijk Speel, Beweeg en Leer samen met andere zorgverleners een inloopspreekuur in Balade voor kinderen die problemen hebben in de motoriek of aan de voeten. Zo kunnen ouders vrijblijvend advies krijgen over de ontwikkeling van hun kind.
Binnen het Gezondheidscentrum BaLaDe werken diverse disciplines samen in het Voetenspreekuur voor Volwassenen. Dit team bestaat uit, Pedicures, Podotherapeuten, Fysiotherapeuten, Orthopedisch schoenmaker en een Bandagist
19
Diensten
Gezondheidscentrum BaLaDe biedt u vele medische diensten kort bij huis
30
Zorgverleners
Gezondheidscentrum BaLaDe biedt u keuze uit een groot aantal verschillende zorgverleners
12
Praktijkruimtes
Gezondheidscentrum BaLaDe beschikt over eigen praktijkruimtes met een multifunctioneel gebruik

Zorgverlener worden in het gezondheidscentrum?

Bent u zorgverlener en heeft u slechts enkele dagdelen een praktijkruimte nodig? Heeft u interesse om partner te worden in Gezondheidscentrum BaLaDe.