Voetenspreekuur voor Volwassenen

De samenwerking tussen onze partijen maakt iedere behandeling uniek.

Binnen het Gezondheidscentrum BaLaDe werken diverse disciplines samen in het Voetenspreekuur voor Volwassenen. Dit team bestaat uit, Pedicures, Podotherapeuten, Fysiotherapeuten, Orthopedisch schoenmaker en een Bandagist. Allen verbonden aan het Gezondheidscentrum BaLaDe.

In dit voetenspreekuur wordt er niet behandeld. Wij bekijken uw voetprobleem en geven advies over bij wie u moet zijn voor de behandeling van uw klacht.

Niet van het kastje naar de muur, maar directe verwijzing naar de juiste behandelaar.

Het is soms moeilijk te bepalen of de klachten aan uw voet vanzelf over zal gaan of dat er echt even een professional naar moet kijken. Hiervoor is het gratis voetenspreekuur ideaal.

Onder het kopje ‘nieuws’ kunt u zien wanneer er weer een gratis voetenspreekuur wordt georganiseerd. Tevens kunt u daar dan zien hoe zich kunt aanmelden.

Van een van onze zorgverleners:

Diana Verstijnen
Pedicure
“Mobiliteit is een onderdeel van onafhankelijkheid”. Er wordt vaak onderschat hoe belangrijk de voeten hierin zijn!
Samenwerking Gezondheidscentrum BaLaDe

Gezondheidscentrum BaLaDe zorgt voor de juiste zorg door de juiste zorgverlener(s). Door nauwe samenwerking tussen eerstelijns zorgpartijen wordt snel en efficiënt hulp geboden. Gezondheidscentrum BaLaDe biedt zorg voor de korte en lange termijn, voor heel Waalwijk en omgeving.

Het doel van de stichting is het stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling van wijkgestuurde, geïntegreerde eerstelijnszorg. De samenwerking tussen alle zorgverleners is daarvoor het uitgangspunt.

Voetenspreekuur voor Volwassenen!

Heeft u hulp nodig?