Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u antwoord op vele vragen.
Heeft u nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u ondanks onze uitgebreide website toch nog vragen heeft. In dat geval adviseren wij u onderstaande lijst met meest gestelde vragen door te nemen.

Staat uw vraag er onverhoopt niet bij, neem dan contact op met uw zorgverlener.

Het Gezondheidscentrum bevindt zich op de eerste verdieping van BaLaDe en is zowel via de Hoofdingang van BaLaDe als via de zij-ingangen te bereiken. Als u in de Centrale hal van het gebouw staat kunt u zowel met de trap als met de lift naar de eerste verdieping.
Gezondheidscentrum BaLaDe heeft geen eigen gezamenlijke receptie of afsprakenbureau. U maakt uw afspraken rechtstreeks met een van de afzonderlijke deelnemende gezondheidszorgpraktijken. Heeft u een vraag aan één van onze behandelaars of wilt u met hen een afspraak maken, via de pagina "diensten" kunt u rechtstreeks doorklikken naar de site van uw zorgverlener.
Gezondheidscentrum BaLaDe heeft geen eigen gezamenlijke receptie of afsprakenbureau. Wilt u een afspraak afzeggen dan dient u rechtstreeks contact op te nemen met uw zorgverlener. Op het tabblad "diensten" vindt u alle info van uw zorgverlener.
U hoeft zich niet te melden. U kunt gewoon plaats nemen in de wachtkamer van het Gezondheidscentrum op de eerste verdieping van BaLaDe. Uw zorgverlener komt u vanzelf halen in de wachtkamer.
Helaas kunnen we op deze vraag niet direct antwoord geven. Vergoeding is afhankelijk van uw eigen afgesloten zorgverzekering en voor iedereen dus verschillend. Wilt u weten of een behandeling in aanmerking komt voor vergoeding, dan adviseren wij u te informeren bij uw eigen zorgverzekering.
Heeft u interesse zorgverlener te worden? Neem dan contact op via onze contactpagina.
Gezondheidscentrum BaLaDe

Het doel van Gezondheidscentrum BaLaDe is het stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling van wijkgestuurde, geïntegreerde eerstelijnszorg.

Door nauwe samenwerking tussen eerstelijns zorgpartijen wordt snel en efficiënt hulp geboden.

Uitgangspunt is de samenwerking tussen alle zorgverleners. Het gezondheidscentrum biedt zorg voor de korte en lange termijn, voor heel Waalwijk en omgeving.

Bent u zorgverlener?

Wordt u onze collega?